IPL_Kerk Fortetze pisze:No to zajebiście może jakieś siły stabilizujące by się przydały, NATO ONZ a może Ukłądu Warszawskiego
Czytam to czytam i dalej nie rozumiem gdzie tam jest złamana demokracja? ¯e nie dopuszczono jakiejś nic nie znaczącej partyjki do kandydowania do sejmu to już łamanie prawa, demokracji??? A gdzie jakieś fakty? Napisane jest tak ogólnikowo że ja nawet nie wiem czy to miało miejsce wczoraj czy 30 lat temu? A może to ten komitet wyborczy tej jakiejś partyjki nagiął prawo, chciał coś "załatwić", może oszukiwał na podpisach?
Dziwne że własnie przed wyborami nagle się obudzili zajebiści patryjoci i będą obrzucać gównem Polskę.
Chcemy powstania choćmy na ulicę a nie motyla nożka wymieniajmy się pismami za pomoca jakiegoś drugiego wałęsy.
Kto nie szanuje siebie niech nie liczy na poszanowanie siebie. Jak będziemy na arenie międzynarodowej robić sobie gnój z własnego narodu to ten gnój zostanie rzucony na pryzmę i wszyscy będą go traktować jako zło konieczne.
NIE POPRE i koniec. A koktajle mołotowa mogę zacząć robić już dziś jak trza bedzie walczyc z czołgami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości