Witam. Chciałbym dołączyć do IPL ponieważ przeczytałem na forum Tawerny Four Ways, że wracacie do gry w Mount&Blade. Gram w tę grę już prawie pięć lat na modzie Napoleonic Wars, od 2 lat zacząłęm grywać też w inne mody a od roku gram też na Native. Wiele o was słyszałem dobrego a szczególnie podobało mi się to, że przyznajecie sobie awanse na zlotach klanowych. Od zawsze chciałem być członkiem klanu który stawia na integrację i który przenosi znajomości z gry do znajomości w życiu prywatnym. Przez ostatnie lata trafiałem albo na fałszywych ludzi albo takich którzy nie chcą się tak integrować. Jedyny wyjątek był gdy sam założyłem własny klan w którym poznałem wiele wspaniałych ludzi. Jednak nie lubię liderować klanem dlatego i ten klan się rozpadł. Wasz klan w tym roku ma 15 rocznicę istnienia (jeżeli się nie pomysliłem) co świadczy o tym jaki jest stabilny dlatego z radością przyjąłem wiadomość, że wracacie na scene Mount&Blade. Liczę, że wreszcie trafię na ludzi z którymi warto będzie spędzać czas
Co do samych Total Warów to przez lata była to moja ulubiona seria gier.Gram w nie od 2004 roku (do dzisiaj mam save z tamtych czasów gdzies z Medievala II
). Jednak przez brak czasu już od kilku lat prawie w nie nie gram. W czasach gdy grałem w te gry to grałem tylko kampanię w związku z tym będę słabym graczem na multi, ale liczę, że czegoś się od was nauczę
a teraz moje dane :
- ponad 2800 godzin w Mount&Blade Warband (w totalwarach różnie ale będę laikiem na multi)
- Bardzo aktywny
-lat 25, pracuję
Mój steam:
https://steamcommunity.com/id/moontoor/