Witam Szanowne grono rycerskie. Podobnie jak Tur sądziłem, że drugi raz do tej samej wody nie wejdę, ale po 12 latach właśnie piszę drugie podanie do Imperium.
Statut jest mi oczywiście znany, wiek zgodny bo mam 37lat. Aktywność w sieci spora. Z serii totalwar posiadam już tylko Napoleona i Empire (gdzieś podczas jednej z wielu przeprowadzek poginęły mi rome 2 wraz z barbarian i medieval 2 z kingdoms . Warhammera nie posiadam i mówiąc szczerze nie ciągnie mnie do posiadania tej gry jako, że nie przepadam za stworami rodem z fantastyki. Warbanda posiadam nadal tego samego z którym niegdyś wojowaliśmy wspólnie i też oczekuję niecierpliwie na bannerlorda.
Aktualnie mocno wciąga mnie Arena totalwar. Ta jak i oczekiwana druga seria warbanda skłoniła mnie do wciągnięcia na maszt jeszcze raz mojej czerwono-białej flagi która mienić mogłaby się wśród waszych sztandarów.
Niestety nie jest możliwe abym spełnił warunek dotyczący identycznego nicku na forum , steam itd ponieważ mój nick (Pruber) został już na tym forum użyty a niestety zapomniałem hasła do forum. Używałem kiedyś innej poczty, do której hasło także już piaski czasu pochłonęły. Stąd aktualny mój nick teraz. W Arena totalwar używam nicku IPLPruber. Zresztą od lat mimo, że nie jestem juz rycerzem klanu mój nick Pruber prawie wszędzie jest poprzedzony tym zacnym przedrostkiem IPL. Także gdybym dołaczył do klanu i nadany zostałby mi tag wyglądać będzie to troche jak masło maślane IPLIPLPruber
, ale im więcej IPL tym lepiej jak sądzę
Także oficjalnie składam wniosek o przyjęcie mnie ponownie w szeregi choć wstępnie palanowałem to zrobić z premierą bannera. Mamy Arene więc też można wspólnie coś zaplanować
Aktualnie pod nickiem IPLPruber smiało przyjmę zaproszenia do znajomych na Arena. Widziałęm już Legioniste i Grzybka więc zdaje się, że rozpoczęliście zdobywanie terenu w tym kierunku
Pozdrawiam.