Postautor: Neonadis » 25 mar 2008, 23:27
Witam,
W gry z serii Total War gram od premiery Medieval: Total War. Grałem w wszystkie części wraz z dodatkami oprócz Shogun Total War. W gry strategiczne gram praktycznie od pierwszego zetknięcia z komputerem (amiga, settlersi). Miesiąc po premierze MTW 1 zainteresowałem się tą grą i postanowiłem zagrać (nigdy wcześniej nie grałem w tego typu strategie). Jako, że wtedy nie umiałem jeszcze dobrze grać nie wciągnąłem się w nią na długo. Potem nadszedł czas na Romka, gram w niego do dzisiaj (kupiłem sobie nie dawno złotą edycję). W MTW2 gram nieprzerwanie od premiery tejże gry w Polsce. Ostatnio zainteresowałem się trybem multiplayer, w którym teraz często pogrywam. Właśnie dlatego postanowiłem złożyć podanie w Waszym klanie. Pragnę nauczyć się nowych technik taktycznego kunsztu dowódcy średniowiecznej armii i chcę poznać ludzi grających w tą świetną grę.
Nie miałem okazji uczestniczyć w żadnym turnieju. Rozegrałem około 20 pojedynków w MP (głównie 1vs1). Jestem czytelnikiem serwisu totalwar,org,pl codziennie przeglądam forum w poszukiwaniu różnych opinii i pomocy.
A teraz coś o życiu prywatnym:
Mam 15 lat, w regulaminie jest informacja (czytałem:D), że przyjmujecie ludzi od 16 lat ale mam nadzieję, że to nie przeszkoda. Sądzę, że chodzi Wam głównie o uniknięcie jakiegokolwiek kontaktu z dzieciakami neostrady. (itp) Lecz mogę Was zapewnić, że nim nie jestem, można to poznać chociażby po moim zachowaniu (jeśli dacie mi szanse to zobaczycie:]).
Obecnie uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Moim głównym zainteresowaniem są gry komputerowe i wideo (konsole). Jestem zapalonym strategiem. Oprócz MTW, RTW grywam również w EU3 (niezły hardkor).
Mam nadzieję, że rozpatrzycie moje podanie. Jeśli mnie przyjmiecie to będzie super, jeśli nie to zrozumiem i gdy się poduczę spróbuję ponownie tutaj lub w innym klanie;)
Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam,
Neonadis